2011.01.06.
14:43

Írta: Larfleeze

Honlap ajánló: megunhatatlan

Eredetileg egy délutáni EZO Tv-s kritikát akartam összedobni, de megint Klári van a stúdióban, úgyhogy nem akarok aránytalan lenni vele szemben (kihagyhatatlan mondat tőle: "A pénz jönni is fog és menni is, de nagyon kell rá ügyelni, hogy kevesebb menjen, mint amennyi jön."). Amúgy komolyan, mi a különbség a tisztánlátó, tisztánhalló és tisztánérző között? Szerintem engem tisztánvodkázóként említenének ebben a műsorban.

Na túllépve, úgy döntöttem ajánlok egy honlapot, ami engem majd minden nap mosolyra fakaszt. Az ajánlott oldal, egy olyan, elmaradotnak számító, kis ország vezetőjének véget nem érő haknijáról szól, ami alapvetően mezőgazdasági beállítottságú, és jellemzően megújul a konfliktus a környező országokkal. Egyetlen párt irányítja az egész politikai életet, ami alapvetően a baloldali politizálásra jellemző, valamint populista eszmék által vezérelve kormányoz, valamint nincs számottevő ellenzéki aktivitás. A média pedig állami cenzúra alatt áll. És komolyan, ennek az országnak a vezetője, az egyértelmű hibák ellenére nagyobb népszerűségnek örvend hazájában, mint bármelyik másik személyiség.

Szóval itt a várva vált link. Esküszöm már csak egy olyan kép hiányzik, ahol kolbászt tölt.

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: politika ajánló net szeretett vezető

A bejegyzés trackback címe:

https://namind1.blog.hu/api/trackback/id/tr92565023

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: conversational tone 2018.03.07. 17:06:03

Kerékpár bolt - Kerékpár turizmus - Kerékpár bolt

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása