2011.01.12.
01:51

Írta: Larfleeze

Mindennapi EZO Tv, de azért nem minden nap; IV. alkalom

Unatkozom, meglátom mi jön ki a ma esti EZO Tv-ből, nem esik olyan későre mint a múltkori, talán több hívó várható.

 

Kezdődik:
Megint Ákos a műsorvezető. A stúdióban Nenus Magyarország egyik legjobb sorselemzője. Kira a stúdió másik végéből beköszön. Ákos akadozik a telefonszámokkal, esküszöm ennyi dolga lenne egész nap. 2011 január 11, ez aztán a számmisztikai orgazmus, ha összeadjuk a számjegyeket 7-es jön ki, ami fordított kasza, tehát a szerencsés új kezdet jelképe (ezért imádom a számmisztikát - Összefoglalva: Jézus feltételezett születéséből számított Gergely-naptár dátumai és az latin ABC-be átvett arab számok alakja befolyásolják életünk történéseit, végül is logikus, ha belegondolunk). Csendben megjegyzem még, hogy a műsor naptárilag 2011. január 12.-én 0:40-kor kezdődött.

Első telefon
Anikó (ikrek). 2011-ről, kisebbik lánya egészségével illetve tanulásával kapcsolatban kérdez. Lánya tanulásában lesznek gondok, szép mondattal kerekíti ki: ismételni fog, de nem azért mert olyan jól megy, hanem mert problémái lesznek. Egészsége javulni fog, májusban szerelmi csalódás fogja érni, de kiheveri.

Lehet kérdezni eltünt tárgyakkal kapcsolatban is. Ákos közben végig sorolja a többi elérhető jóst, elmondja mivel foglalkozik pontosan egy sorselemző (így elsőre ugyanazt tudja, mint a többi jós). Amúgy Nenus tarotból elemez sorsot.

Második tel
68 éves nő, nem lehet érteni a nevét. Szeretné tudni, hogy lesz a mostani párjával, de a kérdést már Nenus fejezi be (telik a műsoridő). Nenus szerint ezt a kapcsolatot le fogják zárni, mivel rengeteg ellenfél és ellenségük van, mindenki ellenük van.

Harmadik tel
Férfi (bak), egészségről 2011-ről kérdez. Gerincprobléma, el kéne menni egy urológushoz is. Munkában év vége felé valami veszteség, de nem munkahelyváltozás.

Negyedik tel
Erzsébet (vízöntő). 2011. Idősebb nővel konfliktus. Májusban várható lelki gyötrődés szenvedélybeteg férfi miatt a családban, nyáron ilyen rossz dolgok lesznek, ősszel javul az anyagi helyzet, egészség egész évben jó lesz.

Ákosnak megint eszébe jut, hogy már Romániából is hívható az EZO Tv. Nenus ajánlgatja elveszett tárgyak, állatok, személyek felderítését. Kérdezzünk bátran 2011-ről.

Ötödik tel
Tünde (vízöntő). Házeladás sikerülni fog-e. Három hónapon belül nem tudja eladni, hat hónap múlva látja az eladás lehetőségét (esküszöm jobb mint egy ingatlanpiaci szakértő).

Kényes kérdésekre és konkrét kérdésekre is válaszol. Ákos felhívja a figyelmet, hogy szabadok a rontásvizsgálók. (Olyat mikor küldenek a stúdióba?)

Hatodik tel
Férfi telefonáló. Párkapcsolat kérdése. Ellenségeskedés a hölgy oldaláról, elkövetkező 8 hónapban megjelenik még egy férfi, aki zavaró lesz. A kapcsolat véget fog érni, de nagyon szerencsés, hogy letudja zárni ezt a kapcsolatot.

Holtidőben beszélget Ákos és Nenus. Lehet mindenféle kérdés: kényes kérdések, jogi problémák, házeladás, stb., mindent meg lehet kérdezni, Nenus mindent meg is néz a kártyáiban.

Hetedik telefon
Ilona (bak). 2011. Anyagi állandóság, de nem pozitív értelemben, mert másokat a saját erején felül támogat, évvégén helyváltoztatás.

Senki nem telefonál, Ákos jön a csodás képességek kihasználhatóságával; ennek a műsornak a keretei között, ez egy gyönyörű oximoron (majd pont a telefonáló fogja kihasználni a jóst?). Amikor körbejárjuk a szabad jósokat, jövök rá, hogy mi miből maradunk ki, akik csak a stúdióba kapunk némi bepillantást: távgyógyászat, atlantiszi gyűrű, karma elemző.

Nyolcadik telefon
Andrea (ikrek). 2011-ben anyagi helyzet és munka alakulásáról kérdez. Munkahelyen állandóság, bár szeptembertől csökken a fizetése, jövő év márciusáig valószínű nem is fog nőni, de összességében 2011-ben nem lesz anyagi gondja.

...vége, Nenus még egy óráig elérhető adás után.

Összegzés:
Ez egy kevésbé látványos műsor volt. Ákos és Nenus között a párbeszédek ellenére, gyenge volt az összhang. Nenus szerintem túl gyorsan zavarta le a telefonálókat, ahhoz képest, hogy milyen ritkán hívták fel. A telefonálók pedig mintha nem figyeltek volna, és bizony senki nem kérdezett eltűnt dolgok után. Kezdem azt hinni az igazán durva arcokhoz sokáig kell fent maradni, vagy fel kell emelnem a kagylót.

 

Nenus EZO Tv harci tulajdonságai

  • Fegyver: tarot
  • Dizájnosság(1-3): 1
  • Kóklerség(1-10): 6 (így, ilyen jóslatokat én is tudok tenni)
  • Jövőbelátás: max 15 hónap / átlag félév
  • Különleges képesség: eltünt tárgyakra, állatokra és személyekre is lehet kérdezni
  • Félóra alatt telefonálók száma: 8

 

 

2 komment

Címkék: nem iskola ezo tv jó( )sok ezo kritika

A bejegyzés trackback címe:

https://namind1.blog.hu/api/trackback/id/tr512577923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

v'li 2011.01.12. 14:02:01

ez tetszett eddig a legjobban

amúgy mi lesz, ha az összes hősnő képét felhasználtad?

(olyan szomorúan állt itt üresen a kommentdoboz, megsajnáltam, más úgyse használja)

Larfleeze 2011.01.12. 23:32:43

@v'li: Jó hogy tegnap csináltam egy EZO Tv-s bejegyzést, ma dél körül tönkre ment a TV-m. Lehet valaki rontást küldött rám?.
...amúgy ha majd elfogynak a hősnők, jönnek a gonosz karakterek (de az X-men, a Teen Titans, és a Pókember karaktereihez még hozzá sem nyúltam)
süti beállítások módosítása