2011.01.16.
03:14

Írta: Larfleeze

Mindennapi EZO Tv, de azért nem minden nap; V. alkalom

 Egyik délután, bármiféle megelőző tünet nélkül leállt az otthoni tv-m, véleményem szerint előfordulhat, hogy szellem van a lakásban, és bár a szerelő, már megjavította, de piszok nehéz egyedül feltenni a helyére, ezért a mostani adást, egy régi kis készüléken fogom nyomon követni. A hétvégi adások általában egy óra hosszúságúak és pörgősebben jönnek a telefonok is, tehát nagyon lefárasztják az embert (főleg ezzel a sok hülyeséggel), de azért megpróbálom majd követni. 

 

Az éjféli műsor után, mindig bejön a szignál, hogy az EZO Tv, néhány perc múlva kezdődik, majd közvetlenül utána, már jön is a televíziós vásárlás műsorablakról a felhívás. Nem értem, akkor minek említik a néhány percet, ha sosem élnek vele, de ezen nincs idő gondolkozni.

Kezdődik:
Ákos vezeti a műsort. Mai jósunk Merlin, Ákos elmondása szerint Magyarország egyik legkiválóbb jósnője, aki látnokként van titulálva a képernyőn (Gyorsan tisztázom a képzavarban lévők kedvéért, hogy bár az Arthur mondakör Merlin-je férfi, a tv2-s nőnemű). Ákos felsorolja a többi jóst is, nahát a stúdió egy eldugott szegletében ül, egy jobb műsorokból kiselejtezett zöld függöny előtt Christian Pantera (csak szerintem van pornófilmes hangzása ennek a névnek?).

Merlin, Ákos felhívására, indítja a pénzenergiát (végre, igazából az ilyesmik miatt nézem csak ezt a vackot), két telefonszámot beprogramoz, és aki ezekre rácsatlakozik, az 3 napon belül 30000 forintban részesülhet. Lekérte a pénzenergiát, bediktálja a telefonszámokat Magyarországra és Romániába (szlovák telefonszám nincs?). Merlin egyébként tarotból jósol.

Első telefonázó
János (45). Anyagi helyzet, párkapcsolat. Merlin mondja, hogy részesül pénzenergiában, pedig nem is kérte a ráhatást. Április május környékén érzelmi hullámok tapasztalhatóak. Nem ártana orvosi kontroll vizsgálat. A jelenben vannak pénzügyi nehézségei (na vajon miért kérdezett rá, mert olyan jól el van eresztve?). Augusztus és február között munkájában minőségi változás várható, kifejezetten jó irányba.

Második tel
Krisztina (34). Mikor lesz munkája, anyagi helyzet, szeretné birtokolni a pénzenergiát. Munka: Átmeneti lehetőség féléven belül. Július +3 hónapra, amikor megtalálhatja a megfelelő munkalehetőséget. 2012-ben válthat a munkában, akár tanulmányok is lehetségesek. Pénzenergia küldés: pénzenergia, három napon belül, de legkésőbb a harmadik nap minimum 30000 forintban részesüljön. 1,2,3 (ez a rászámolás már minek a végére?)

Harmadik tel
Kati (szűz, gondolom ez a csillagjegyére vonatkozik). Munka, párkapcsolat. Május augusztus között harmonikus kapcsolat, családias hangvétel,  2011 október +3 hónap anyagi kihatások lesznek, bármit is jelentsen ez.

Ákos zabolátlan lett, finom, intelligens, különleges energiának nevezte a pénzenergiát (kíváncsi vagyok hogy jellemezné a gravitációs kölcsönhatást). Felhívja a figyelmet, hogy Merlin nem biztos, hogy mindhárom országnak tudja tartani ezt a finom energiát a műsor végéig. Egyébként kérésre az is részesülhet a pénzenergiából, aki a többi jóst hívja.

Negyedik tel
Mária (kos). Egyből rárabol a pénzenergiára, azért kérdez egészségről és párkapcsolatról is. 2011 február +3 hónap, lehetőség anyagi helyzet javítására munkájával, vagy férfi támogató segítségével. 2011 november és december között jónak tűnő lehetőségek, de könnyen megvezethetik. Egészsége egész évben jó lesz.

Ötödik tel
Ica (72). Egészség és gyerekek egészsége, Merlin finoman még kihúzza belőle, hogy hány gyereke van: megkérdezte melyik gyerekének szeretné a jóslást (szerintem a gyerekek szó alatt mindet értette). Ica egészségét mondja a kártya: túlterheltség július +3 hónap múlva lesz a legsúlyosabb, de nincs orvosra szükség. Első szülött fiúnak nincs egészségügyi problémája. Azonban a kisebbik gyermek egészségére vigyázni kell: szív- és érrendszeri problémára hajlamos, ősszel lehet orvoshoz kell menni, ha másra nem kivizsgálásra.

Hatodik tel
Mariann. Pénzenergia, párkapcsolat. Merlin következetesen, most már sokadszor társkapcsolatnak hívja, de ezt eddig nem említettem. A kártya szerint máris akad jelentkező, de nem szerencsés múltbéli kapcsolatot újra kezdeni/folytatni. Év vége felé kiegyensúlyozottabb kapcsolat lehetősége. És a végére még mindig maradt egy kis pénzenergia.

Ákos elmondja, hogy hosszú ideje nem volt már a TV 2-n pénzenergia, micsoda szerencse, hogy ma van.

Hetedik tel
Ica (ez egy másik Ica, ő 70 éves). Pénzre vár egy ideje, mikor kapja meg, és a fia egészsége, hogy alakul. Merlin szerint hiába vár a tartozásra, mert a tartozónak nemcsak, hogy módjában nem áll visszafizetni, de nem is akarja (kár, hogy a megadandó tartozásokra nem működik a pénzenergia :-S ). Fiánál kisebb gyulladásos tünetet megjelenése 3 hónapon belül, egy éven belül orvosi beavatkozásra kerülhet sor. Végül pénzenergia ráhatás.

Ákos szerint lassan eltelt már a műsoridő fele. Bár tényleg túl lennénk már a felén. PÉNZENERGIA, nagy felirat a képernyő közepén. Telefonálók részéről kisebb pangás, Ákosnak most van ideje felsorolni a szabad jósokat, és belekezdeni a szokásos körébe az anyagi természetű kérdésekről.

Nyolcadik tel
Mária (kos) párkapcsolat, egészség és pénzenergia birtoklása. 2011-ben keringési illetve gerinccel kapcsolatos problémák. Anyagiakban fellendülés, a családnak is. Pénzenergia küldése. Kimaradt a párkapcsolatra vonatkozó jóslat (meglehetősen ritkán fordul elő ilyesmi, általában csak ennyi dolguk van, hogy a kérdésekre válaszokat találjanak ki).

Merlin: "Ha már nem tudom 100 %-an küldeni a pénzenergiát, inkább lezárom azt'. Ákos: "A pénzenergia egy valóban létező energia, én is kipróbáltam, működik" (gondolom fizetésnap előtt próbálta ki). Kicsit traktálja az embereket, hogy hívjanak anyagi természetű problémáikkal, és használják ki a pénzenergia ráhatást, ameddig lehetséges.

Kilencedik tel
Adrienn (65). Általános jóslás 2011-re, és természetesen szeretne a pénzenergiából részesülni (ha már ennyit traktálják). Változás lesz a családban, otthon az anyagiakban is május és július környékén, gyermek egészségében nem lát problémát. Végül pénzenergia küldés.

Tizedik
Julianna (iker) pénzenergia, párkapcsolat, anyagi helyzet. Társkapcsolatban, teljes zárás, magányt olvas ki a kártyából Merlin, októbertől lát nagy változás, hirtelen átalakulás, 2012 nyárig döntenie kell, hogy mit lép majd. Anyagiakban átmenetileg tapasztalható változás. Még mindig maradt a pénzenergiából.

Ákos rákérdez, hogy mégis mekkora összegek juthatnak az emberekhez, pénzenergia által. 6000 euró a külföldi rekord, forintban pedig több mint 5 000 000 forint (most gondolok bele, talán merlin küldött pénzenergiát a BKV vezetőinek is?); és még mindig van pénzenergia, de Merlin szerint már lassan le fogja zárni. Különleges, finom, intelligens és ami a legfontosabb, létező energia, modanom sem kell, hogy ezek a szavak Ákos száját hagyták el, reflektálva Merlin bejelentésére. Ez most egy hosszabb szünet volt telefonáló nélkül.

Tizenelső tel
Névtelen hölgy telefonáló (vagy egy férfi női hanggal). Pénzenergia és egészség. Egészségre figyelnie kell már februárban is, fontos lenne elmenni kontroll vizsgálatra. Pénzenergia küldés.

Végig kapjuk ezt a sürgetést Ákostól, már húsz perce is a pénzenergia lezárásával ijesztgetett.

Tizenmásodik tel
Erzsi (skorpió). Általános jóslás, édesanyja egészségi állapota. Édesanyjánál kisebb átmeneti javulást lát a kártyában, de állapota gyengülni fog. Viták és konfliktusok lesznek a családban, ezekben a konfliktusokban Erzsi áldozat is lehet, júliusban nagy fordulat állhat be az életében.

Ákos már javasolta, hogy zárják le a pénzenergiát, de Merlin még nem akarja lezárni, nem tudom Ákos minek ugrál, tudhatná, hogy ez egy különleges, finom energia.

Tizenharmadik tel
Zsuzsa (skorpió). Pénzenergia, 2011-ben hogy alakul az egészsége, és a fia két és fél éves kapcsolata, hogy alakul idén, várható-e gyermekáldás. Idén nem lesz törvényesítés a kapcsolatban (milyen szépen kerüli ki, hogy az eljegyzés, vagy az esküvő szavakat használja), talán majd 2012-ben, egyelőre nem lát benne gyermekáldást, ha 2012-ig nem jutnak dűlőre, akkor a kapcsolat véget fog érni.
Egészség: február, március környékén meghűléses megbetegedés, vérkeringéses problémák jelentkezhetnek, de orvosolhatóak. Ismét kapkodás. (Nem tudom biztosan elmaradt-e pénzenergia küldés, de a látványos visszaszámlálás most elmaradt)

Ákos nem először mondja, hogy volt egy kérdés: mennyire biztos a munkahelyem?Esküszöm máskor is példálózott már ezzel a mondattal, miért csinál úgy mindig, mintha a mai adásban tették volna fel a kérdést. Ákos saját bevallása szerint szkeptikus volt pénzenergiával kapcsolatban, de elképesztő mire képes ez az energia. (csokit is tud adni?)

Tizennegyedik tel
Anikó (ikrek). pénzenergia lekérése, és 2011-es év. Anyagi problémák nagy hullámvasutakat okoznak (szerintem amúgy ezt hullámvölgynek mondják), nagy érzelmi nyomás júliusig, erre elsüti a hullámvasút hasonlatot másodszor is (eddig egyszer sem volt, ebben a jóslatban meg kétszer is, én már gyanakodnék: egy vidámparki látogatásra utalnak a kártyák). Pénzenergia indul.

Tizenötödik tel
Irén (mérleg). Párkapcsolat, fia felvételije sikerül-e, természetesen pénzenergia. Jó tanuló lesz a gyerek. Párkapcsolatban nagy változások, múltból visszatér egy régi szerelem, ez május körül történik (kezdi elhagyni a +3 hónap hozzáfűzéseket az időpontokhoz), október és 2012 márciusa között jut döntésre. Pénzenergia küldés.

Tizenhatodik tel
Judit (mérleg) általános jóslást kér és pénzenergiát. Családi állapota stabil marad, kis összecsúszások, de minden megy tovább. Immunrendszere le van gyengülve, 2011 nyarától fog javulni az állapota. Pénzenergia, három napon belül , de legkésőbb a harmadik nap minimum 30000 forintban részesüljön. 1,2,3.

Tizenhetedik tel
Móni (45, vízöntő). általános jóslás, szerelem. Merlin megkérdi, hogy eljövendő szerelemről jósoljon, igenlő választ kap. Megjelent a várakozás (érdekes, hogy a kártya mindig tudja mit mondott a telefonáló). Itt a múltból lát valakit. Június +3 hónap múlva indulhat el ez a kapcsolat, de nem fog sokáig tartani. 2012 március, május vagy augusztus az, amikor jöhet egy megfelelő férfi az életében

Ákos megint leakarja záratni a pénzenergiát. (a sok átfutó energia megterheli a tv2-re befutó telefonvonalakat?)

Tizennyolcadik telefonáló
Némán marad a vonal, de ha nem szól bele akkor is részesül a pénzenergiában, Merlin tudja a néma telefonról is, hogy hölgy hívó volt. (ha az eddigi arányt nézem, akkor tizenhat az egyhez, hogy igaza volt)

Tizenkilencedik telefonázó
Lídia. Egészségről, lánya családjáról. Nem a legjobb az egészsége, tennie kell érte. Elkövetkező 3-4 hónapban lesznek nehézségek. Gyermekének családjában féléven belül érzelmi síkon nagyon-nagy problémák lesznek, több családtaggal is lehetnek problémák, amik leghamarabb 2011 végén oldódnak fel. Küldi a pénzenergia ráhatást Lídiának és az egész családja számára.
 

 

Huszadik
Rózi néni. Fia egészsége, két unokájának életkörülményei. Idősebb unoka most átmeneti időszakban van, 2011 végén új dolgok jöhetnek; másik unokájára nehézségek várnak. Fia egészsége már nem kerül szóba, lejárt végre a műsoridő. Merlin még egy fél órán át elérhető.

Összegzés:
Először is, ma annyiszor írtam le, hogy pénzenergia, hogy kezdem elhinni, hogy tényleg létezik. Legközelebbi alakalomra, az ilyen gyakran ismételt kérésekre kitalálok valami rövid éttermi szlenget. Gyorsítja a jegyzetelést, kevesebb lenne az utó munka, és talán humorforrásként is szolgálhatna. A műsor hosszú volt, Ákos végig a pénzenergia küldésének megszűnésével fenyített, de Merlin egész idő alatt képes volt tartani, hathatósabb lett volna ha valamikor menet közben lezárja; ha ezt meglépi, legközelebb biztos gyorsabban telefonálnának.

 

Merlin EZO Tv harci tulajdonságai

  • Fegyver: tarot
  • Dizájnosság(1-3): 3 (pénzenergia küldés)
  • Kóklerség(1-10): 9 (pénzenergia küldés)
  • Jövőbelátás: max 20 hónap / átlag 7 hónap +3 hónapos pontossággal
  • Különleges képesség: pénzenergia küldés
  • Félóra alatt telefonálók száma: 10

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: nem iskola ezo tv jó( )sok ezo kritika

A bejegyzés trackback címe:

https://namind1.blog.hu/api/trackback/id/tr402587024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása